Even voorstellen groep 1-2b

Juf Marleen 

marleen rood

Mijn naam is Marleen van Es. Ik woon samen met mijn vriend en twee zoontjes in Kaatsheuvel. Ik sta nu in groep 1-2 en geniet van de spontaniteit van deze kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep en met veel plezier naar school gaan. Dit is een belangrijke voorwaarde om tot leren te komen. Hierin zijn spelend en ontdekkend leren mooie uitgangspunten. In de klas en op het leerplein is een rijke leeromgeving dan ook essentieel.  Naast leerkracht werk ik ook als taalondersteuner en geef ik taalondersteuning aan kinderen die wat extra aandacht nodig hebben op taalgebied. Ik werk met veel plezier op basisschool De Berk.    

 

                                                                                                                                                                                                      Juf Angèl

angel oranje

 

 

Ik ben Angèl Jansen en werk op donderdag/vrijdag en woensdag om de week in groep 1/2B. Ik ben in 2005 afgestudeerd en werk sinds 2018 op de KlimOp in groep 7/8. Een hele verandering, maar ik heb er enorm veel zin in om er met alle kinderen een super fijn jaar van te maken. Verder ben ik één van de taal- en leescoordinatoren op de Berk. 

Ik woon in Waalwijk samen met mijn man Tom en onze twee kinderen, Cas en Sofie. Naast mijn werk als juf ben ik ook betrokken bij een organisatie die kinderactiviteiten in Landgoed Driessen organiseert. 

 

 

 

 

 

 

 

In het nieuwe schooljaar zal hier de informatiefolder van groep 1-2 geplaatst worden.

infobutton groep1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie: