Even voorstellen groep 1-2c

Juf Geraldine 

geraldine groen

Mijn naam is Geraldine Taalman, geboren in het Zeeuws-Vlaamse Hulst en ik woon vanaf mijn studietijd in Brabant. Sinds dit jaar woon ik weer terug in mijn vertrouwde stad Tilburg. Hier woon ik samen met mijn kinderen en ons hondje. Ik heb vanaf 2004 tot 2016 in het onderwijs gewerkt op scholen in de Reeshof. Na een paar jaar buiten het onderwijs te hebben gewerkt, wilde ik toch graag terug in het onderwijs werken. Sinds 2020 werk ik als leerkracht bij de kleuters, eerst op bs. Theresia en nu op bs. De BERK. Ik vind het heerlijk om alle kinderen elke dag weer te zien en om samen te leren en te spelen.

Onder deze button vindt u meer infomatie over het lesprogramma in groep 1-2 op de BERK.

infobutton groep1 2

 

 

Nieuws uit de groep

Nieuwtjes en foto's van activiteiten van deze groep vinden ouders terug in Klasbord. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de leerkracht van uw kind. 

Slider-Klasbord

Even voorstellen groep 1-2a

Mijn naam is Anouk Verschure en ik woon in Kaatsheuvel. In 2020 ben ik afgestudeerd. Ik ben met heel veel plezier gestart op basisschool KlimOp in groep 1-2. Op de Berk ben ik 5 dagen in de week te vinden in groep 1-2 A. Waar ik iedere dag geniet van het enthousiasme van de kinderen. Iedere dag maken wij plezier en leren wij spelenderwijs veel. Ik vind het mooi om de stappen die de kinderen maken te zien. 

anouk groen

Onder deze button vindt u meer infomatie over het lesprogramma in groep 1-2 op de BERK.

infofolder_21-22_versie_gr_1-2a.pdf