Even voorstellen groep 3

Juf Maartje

maartje oranje 

Mijn naam is juf Maartje en ik woon in Kaatsheuvel. Daar woon ik samen met mijn man en twee zoontjes. Dit schooljaar ben ik op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te vinden in groep 3. Een jaar waarin het leren lezen voorop staat. Iedere dag vind ik het weer fijn om aan deze groep enthousiaste kinderen les te geven. Voorop in mijn werk staat dat de kinderen zich veilig voelen, zodat het leerrendement optimaal is. Naast mijn functie als leerkracht ben ik ook de vertegenwoordiger namens het team in de oudervereniging.  

 

 Juf Marthe 

 marthe paars  

Hallo, Ik ben juf Marthe en woon met mijn gezin in Waspik. Met veel plezier werk ik op maandag in groep 3. Een ontzettend leuk jaar waarin leren lezen centraal staat! Op woensdag val ik in op verschillende scholen, ook dit vind ik leuk om te doen. Je leert heel veel kinderen en scholen kennen! Samen met juf Maartje gaan we er een fijn en gezellig schooljaar van maken!

Wil je graag eens komen kijken in groep 3, kom gerust eens binnen!

 

Juf Sigrid

sigrid rood

Ik ben juf Sigrid en woon met mijn gezin in Kaatsheuvel. Ik werk sinds 2001 in het onderwijs en heb voornamelijk lesgegeven in de groepen 1 t/m 4. Dit jaar geef ik ondersteuning in de groepen 3 en 4 op dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend. Het is erg fijn om de leerkrachten en kinderen extra te kunnen ondersteunen.

 

Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 3. 

infobutton groep3

Categorie: