Even voorstellen groep 3b

Juffrouw Aukje

aukje rood 

Mijn naam is juf Aukje. Ik ben 33 jaar en woon in Kaatsheuvel samen met mijn man en 2 kinderen, Milan en Femm. Ik werk sinds 2010 in het onderwijs. Voordat ik naar De Klimop kwam, heb ik 8 jaar op een basisschool in Oosterhout gewerkt. Daar heb ik lesgegeven aan verschillende groepen. In 2019 ben ik bij de Klimop begonnen en ben daar 2 jaar de juf van groep 3/4 geweest.
Dit schooljaar ben ik samen met Veronique de juf van groep 4a. Op maandag, dinsdag en om de week op woensdag ben ik in de groep. Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer in de klas is en dat alle kinderen graag naar school gaan. Samen met de klas gaan we zorgen voor een fijn en gezellig schooljaar!
Mocht je graag een kijkje komen nemen in groep 4, loop dan gerust na schooltijd even binnen.
 
 
Juf Véronique

 veronique groen 

Ik ben juf Véronique en kom uit Dongen. Ik woon daar samen met mijn vriend en onze twee tieners. Nadat ik een aantal jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam ben geweest, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar b.s. Theresia. Ik werk nu met veel plezier op de BERK. Ik vind het erg belangrijk om een sfeervol klassenklimaat te creëren, waarin alle kinderen zich prettig voelen en zo open kunnen staan voor het samen leren en ontdekken. Kinderen zien groeien, trots zien zijn op wat ze kunnen en daar een aandeel aan mogen leveren, vind ik het mooie van het werken in het onderwijs. Dit schooljaar werk ik in groep 3b en ben ik verantwoordelijk voor ICT op onze school.

 

Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 3

 infobutton groep3

Categorie: