Even voorstellen groep 4

Juf Imke

imke oranje

Hallo, ik ben juf Imke en woon in Waalwijk. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Hierna ben ik aan het werk gegaan op verschillende scholen binnen stichting Leerrijk! Sinds 2017 ben ik werkzaam geweest op de Theresia school. Hier heb ik lesgegeven aan groep 5. Vanaf vorig schooljaar werk ik in groep 4 op de BERK. Mijn doel is dat kinderen plezier hebben in het leren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit natuurlijk met af en toe wat hulp van de juf.  

Naast mijn passie voor het lesgeven aan kinderen zit ik ook op badminton bij FST Waalwijk. Op de zaterdagochtend geef ik zelf badmintontraining aan jonge kinderen. Dit doe ik met veel liefde en plezier.  

Heb je nog vragen kom gerust eens langs in de klas. Hier ben ik vijf dagen in de week te vinden. 

Groetjes, 

Imke 

 

Juf Marthe 

 marthe paars  

Hallo, Ik ben juf Marthe en woon met mijn gezin in Waspik. Met veel plezier werk ik op maandag in groep 4 naast juf Imke. Op dinsdag en woensdag val ik in op verschillende scholen, ook dit vind ik leuk om te doen. Je leert heel veel kinderen en scholen kennen! Samen met juf Imke gaan we er een fijn en gezellig schooljaar van maken!

Wil je graag eens komen kijken in groep 4, kom gerust eens binnen!

 

Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 4. 

infobutton groep4

 

Even voorstellen groep 3b

Juffrouw Aukje

aukje rood 

Mijn naam is juf Aukje. Ik ben 33 jaar en woon in Kaatsheuvel samen met mijn man en 2 kinderen, Milan en Femm. Ik werk sinds 2010 in het onderwijs. Voordat ik naar De Klimop kwam, heb ik 8 jaar op een basisschool in Oosterhout gewerkt. Daar heb ik lesgegeven aan verschillende groepen. In 2019 ben ik bij de Klimop begonnen en ben daar 2 jaar de juf van groep 3/4 geweest.
Dit schooljaar ben ik samen met Veronique de juf van groep 4a. Op maandag, dinsdag en om de week op woensdag ben ik in de groep. Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer in de klas is en dat alle kinderen graag naar school gaan. Samen met de klas gaan we zorgen voor een fijn en gezellig schooljaar!
Mocht je graag een kijkje komen nemen in groep 4, loop dan gerust na schooltijd even binnen.
 
 
Juf Véronique

 veronique groen 

Ik ben juf Véronique en kom uit Dongen. Ik woon daar samen met mijn vriend en onze twee tieners. Nadat ik een aantal jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam ben geweest, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar b.s. Theresia. Ik werk nu met veel plezier op de BERK. Ik vind het erg belangrijk om een sfeervol klassenklimaat te creëren, waarin alle kinderen zich prettig voelen en zo open kunnen staan voor het samen leren en ontdekken. Kinderen zien groeien, trots zien zijn op wat ze kunnen en daar een aandeel aan mogen leveren, vind ik het mooie van het werken in het onderwijs. Dit schooljaar werk ik in groep 3b en ben ik verantwoordelijk voor ICT op onze school.

 

Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 3

 infobutton groep3