Even voorstellen groep 4b

Juf Imke

imke oranje

Hallo, ik ben juf Imke en woon in Waalwijk. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Hierna ben ik aan het werk gegaan op verschillende scholen binnen stichting Leerrijk! Sinds 2017 ben ik werkzaam geweest op de Theresia school. Hier heb ik lesgegeven aan groep 5. Vanaf dit schooljaar werk ik in groep 4 op de BERK. Dit is voor mij weer een nieuwe, maar vooral leuke uitdaging. Mijn doel is dat kinderen plezier hebben in het leren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit natuurlijk met af en toe wat hulp van de juf.  

Naast mijn passie voor het lesgeven aan kinderen zit ik ook op badminton bij FST Waalwijk. Op de zaterdagochtend geef ik zelf badmintontraining aan jonge kinderen. Dit doe ik met veel liefde en plezier.  

Heb je nog vragen kom gerust eens langs in de klas. Hier ben ik vijf dagen in de week te vinden. 

Groetjes, 

Imke 

 

Juf Sigrid

    sigrid paars

Ik ben juf Sigrid en woon met mijn gezin in Kaatsheuvel. Ik werk sinds 2001 in het onderwijs en heb voornamelijk lesgegeven in de groepen 1 t/m 4. Dit jaar geef ik ondersteuning in de groepen 3 en 4 op dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend. Het is erg fijn om de leerkrachten en kinderen extra te kunnen ondersteunen.

Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 4. 

infobutton groep4

 

Categorie: