Even voorstellen groep 5

 Juf Leen

leen rood

Mijn naam is juf Leen en woon in Waalwijk. Ik ben 37 jaar en de gelukkige mama van 2 lieve zoontjes Finn en Jules. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in de klas. Hierbij zijn een prettige en gezellige sfeer belangrijke uitgangspunten. Daarnaast vind ik het een uitdaging kinderen op hun eigen niveau te helpen om zich de leerstof eigen te maken. Naast het werken voor de groep ben ik werkzaam in de MedezeggenschapsRaad en ben ik de leesco├Ârdinator op school. Wil je graag een keer in onze klas komen kijken dan ben je van harte welkom.

 

Juf Elvira

Elvia paars randje

Mijn naam is Elvira, ik ben 37 jaar en kom uit Haarsteeg. Daar woon ik samen met mijn vriend, ons zoontje van negen maanden oud en onze hond.
Ik werk ruim 16 jaar in het onderwijs en dit doe ik met veel plezier. Meer dan de helft van mijn loopbaan
heb ik altijd in Utrecht gewerkt, maar na mijn verhuizing naar Haarsteeg wilde ik dichterbij mijn werk wonen. In mijn vrije tijd sport ik graag, wandel ik met onze hond, onderneem ik leuke dingen met vrienden en vind ik het heerlijk om tijd met mijn gezin door te brengen. Hoewel ik mijn vorige school erg zal gaan missen, heb ik erg veel zin om op De BERK aan de slag te gaan.
Ik vind het contact met kinderen, ouders en collega┬┤s erg belangrijk, dus ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

 Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 5.

infobutton groep5

Categorie: