Even voorstellen groep 7

Juf Manja

Manja groen randje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Manja, ik werk al ongeveer 18 jaar in het basisonderwijs. 

Het grootste deel  van die tijd heb ik voor groep 8 gestaan en ook regelmatig voor groep 7. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

Naast het werken in groep 7 op De BERK, werk ik ook nog op basisschool de Vaert. Op deze school heb ik werkzaamheden naast de klas, ik werk hier aan schoolontwikkeling op het gebied van rekenen en taal, geef RT en ben hier ook gedragsspecialist. 
Ik wilde graag eens van school wisselen om te kijken hoe het er op een andere school aan toe gaat. Ik hoop weer veel nieuwe dingen op De BERK te leren! Dit schooljaar werk ik met juf Robin in groep 7, ik heb er zin in! 

Juf Robin

Robin paarse rand versie 2

Hoi allemaal,Mijn naam is Robin. Ik woon in Kaatsheuvel samen met mijn vriend en 2 zoontjes.Ik werk samen met juf Manja in groep 7. Ik sta op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. Naast mijn functie als groepsleerkracht ben ik ook rekencoördinator.

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen in de klas. Dit is naar mijn mening een vereiste om samen tot leren te komen.
Hier doe ik dan ook mijn uiterste best voor!  Samen met de klas gaan we zorgen voor een fijn en gezellig schooljaar!|
Mocht u nog vragen hebben of een praatje willen maken, dan kunt u altijd even binnenlopen of een afspraak met me maken. 

 

Door te klikken op onderstaande button vindt u meer informatie over het lesprogramma in groep 7. 

infobutton groep7

Categorie: