Even voorstellen groep 8

Juf Bianca  

bianca rood

Hoi allemaal, mijn naam is juf Bianca. Ik ben woonachtig in Tilburg. Daar woon ik samen met mijn vriend en 2 dochters: Sterre en Nova. Momenteel ben ik werkzaam in groep 8. Ik werk op dinsdag t/m vrijdag. 
Ik ben werkzaam op dinsdag t/m vrijdag. Op dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik les aan groep 8. Op woensdag geef ik ondersteuning aan groep 7 en 8. 
Naast mijn functie als groepsleerkracht ben ik lid van de MR.
In 2007 ben ik op basisschool Theresia gaan werken. Dit schooljaar werk ik weer, vol enthousiasme, op basisschool De BERK. Elke dag binnen het onderwijs is anders en dat maakt onze baan zo leuk! 
Samen met de leerlingen vind ik het belangrijk om elke dag plezier te maken, betrokkenheid te creëren en te werken aan een goede vertrouwensband. Ik vind het erg fijn als ik kinderen zie groeien in hun ontwikkeling.

 

Juf Yvonne

Yvonne met groene rand versie 2

Beste ouders, 
Wat fijn dat ik mag komen werken op De BERK. Na jaren werkzaam te zijn geweest op een andere school binnen stichting Leerrijk! mag ik nu mijn ervaringen delen en nieuwe ervaringen op komen doen op de BERK. 
En daar heb ik enorm veel zin in.  
Mijn naam is Yvonne, ik ben 32 jaar en woon in Waalwijk. 
De afgelopen schooljaren heb ik gewerkt in verschillende groepen, maar met name in groep 8.  
Ik ben getrouwd sinds een jaar en mijn man ik hebben samen 2 hele lieve kindjes gekregen: ons dochtertje is een half jaar oud en ons zoontje is ondertussen al bijna 3. 
Ik gun mijn eigen kinderen een fijne tijd en ook voor uw kinderen ga ik mijn uiterste best doen om de basisschooltijd op een fijne manier af te sluiten. 
Hard werken en plezier maken zijn daar onderdeel van.  
Samen met collega's, ouders én de kinderen zelf kunnen we hiervoor zorgen, daar sta ik helemaal achter! 
Mocht u nog vragen hebben of een praatje willen maken, dan kunt u altijd even binnenlopen of een afspraak met me maken.  
Tot ziens! 


Meer informatie over het lesprogramma van groep 8 vindt u spoedig onder onderstaande button. 

infobutton groep8

Categorie: