Team

teamfoto 22 23

 

Op de groepspagina's stellen de leerkrachten zich aan u voor. Hieronder ziet u wie er nog meer op onze school werkzaam zijn.

 

ingrid groen

Mijn naam is Ingrid Stokkermans. Ik woon in Waalwijk en werk al ruim 30 jaar in het  onderwijs. Sinds 2005 werk ik bij Leerrijk!, in eerste instantie als locatieleider, sinds 2017 als directeur op basisschool Theresia en BS KlimOp. Deze scholen zijn per 1-8-2021 gefuseerd tot De BERK. De afgelopen jaren hebben we met de teams van beide scholen toegewerkt naar deze fusie in een modern, nieuw gebouw. Ik ben trots op hetgeen we samen bereikt hebben.

Met vragen of opmerkingen betreffende onze school kunt u altijd bij mij terecht. Loop gerust eens binnen. Met uitzondering van de maandagen en een aantal woensdagen ben ik elke dag een aanwezig.

Samen met het team goed onderwijs verzorgen en een fijne schooltijd voor alle kinderen, daar ga ik voor, zodat elk kind later met een goed gevoel terug denkt aan zijn/haar tijd op De Berk.  

 

ilse rood

 


Ik ben Ilse Mutsaers en ik woon in Dongen. Ik werk op school als intern begeleider. Als intern begeleider probeer ik, in overleg met leerkrachten en ouders, het onderwijs zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften van leerlingen. 
Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich veilig en prettig voelen op school. Op deze manier kunnen ze tot leren komen en zich ontwikkelen. Hier sluit mijn taak als intern vertrouwenspersoon goed bij aan. Verder ben ik lid van de mr. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en leerkrachten na te denken over het onderwijs op onze school.

 

marloes oranje

 

Hallo, mijn naam is juf Marloes. Mijn huis, waar ik samen met mijn 2 zonen en mijn man woon, staat in Sprang-Capelle. Vanaf mijn  17e werk ik al op kantoor als (directie)secretaresse. In 2003 heb ik ook mijn diploma als onderwijsassistent behaald en heb ik op diverse scholen gewerkt in beide functies. Sinds 2007 werk ik voor Leerrijk! Voornamelijk op de Theresia en ik deed ook de administratie van de  KlimOp. Nu mag ik mijn werk op de administratie en als onderwijsassistent voortzetten op De Berk. Ik zet me op school ook in als  cultuurcoƶrdinator, verleen EHBO en ik ben de kok op schoolkamp. Tot ziens!

alex paars

 

 

 

Ik ben meneer Alex en werk al heel wat jaartjes als conciĆ«rge. Je vindt me van dinsdag tot en met vrijdag op de BERK.

 

rianne groen

 

 Ik ben mevrouw Rianne, samen met het schoonmaakbedrijf zorg ik iedere dag voor een frisse school. 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gerrie rood

 

                                                                                 

Ik ben juf Gerry en ik werk sinds 2001 met veel plezier in het basisonderwijs, bij stichting Leerrijk. Dit schooljaar geef ik op de BERK ondersteuning in groep 5,
werk ik met de Levelwerkers en help ik kinderen die een arrangement hebben. Ik werk op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend.
Verhalen vertellen, zingen en lezen doe ik voor mijn plezier. Meestal thuis, maar soms ook op school.

 

 

edwin oranje 

 

 

Hallo, ik ben meneer Edwin en ik woon in Waalwijk. Ik werk sinds 1998 in het onderwijs. Nadat ik 15 jaar in Waalwijk voor een school van Leerrijk heb gewerkt ben  ik in 2013 op de Theresia komen werken.
Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich veilig voelen op school om, ieder op zijn eigen niveau, het beste uit zich zelf te halen. De leerlingen daarin begeleiden en stimuleren is een van mijn drijfveren voor het werken in onderwijs.

 stefanie

 

 

 

Hoi, ik ben Stephanie, moeder van 3 kinderen, Jip, Saar en Duuk en ik woon in Loon op Zand. Ik ben dit schooljaar gestart als leraarondersteuner en ondersteun in de kleuterklassen en groep 4 en 5. Dit doe ik op maandag en donderdag. Ik heb er super veel zin in. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam binnen stichting leerrijk als taalondersteuner en dat ga ik nu combineren met ondersteuning op bs de Berk.