Team

Op de groepspagina's stellen de leerkrachten zich aan u voor. Hieronder ziet u wie er nog meer op onze school werkzaam zijn.

ingrid groen

Mijn naam is Ingrid Stokkermans. Ik woon in Waalwijk en werk al heel wat jaren in het onderwijs. Sinds 2014 werk ik op basisschool Theresia en BS KlimOp, in eerste instantie als adjunct directeur en sinds augustus 2017 als directeur. Met vragen of opmerkingen  betreffende onze school kunt u altijd bij mij terecht. Loop gerust eens binnen. Met uitzondering van de woensdag en een aantal vrijdagen ben ik elke dag een dagdeel aanwezig.

Samen met het team een fijne schooltijd voor alle kinderen verzorgen, daar ga ik voor, zodat elk kind later met veel plezier terug denkt aan zijn/haar tijd op De Berk.

ilse rood

Ik ben Ilse Mutsaers en ik woon in Dongen. Ik werk op school als intern begeleider. Als intern begeleider probeer ik, in overleg met leerkrachten en ouders, het onderwijs zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften van leerlingen.
Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich veilig en prettig voelen op school. Op deze manier kunnen ze tot leren komen en zich ontwikkelen. Hier sluit mijn taak als intern vertrouwenspersoon goed bij aan. Verder ben ik lid van de mr. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en leerkrachten na te denken over het onderwijs op onze school.

marloes oranje

Hoi, mijn naam is juf Marloes. Ik ben getrouwd met Marco en heb twee zonen. Ik werk sinds april   2007 op deze school. Vroeger stond ik ook voor de klas, maar vanwege lichamelijke klachten, zie   je mij vooral achter de computer op het kantoor bij juffrouw Ingrid. Daar verzorg ik de   administratie van onze school. Maar ik doe nog veel meer… Zo ben ik mede verantwoordelijk voor   cultuur binnen school, ga ik mee op schoolkamp en heb ik een EHBO-certificaat waardoor ik ook   regelmatig pleisters plak.
 Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

alex paars

Ik ben Alex van der Velden en werk al heel wat jaartjes als conciërge. Je vindt me van dinsdag tot en met vrijdag op de BERK.

rianne groen

Ik ben Rianne Maton. Samen met Tooske en Heidi zorg ik iedere dag voor een frisse school.