Stichting Leerrijk

Onze school maakt deel uit van Leerrijk.

Stichting Leerrijk biedt basisonderwijs en speciaal basisonderwijs in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand. Met zo’n 350 collega’s bieden wij onderwijs aan ruim 3.000 leerlingen. Leerrijk is een warme organisatie met veel persoonlijke aandacht voor leerlingen en voor elkaar. Bij Leerrijk is een scherpe focus voor de optimale ontwikkeling van leerlingen.

’t beste voor ieder kind

De missie van Leerrijk is:
‘Wij werken elke dag opnieuw aan de groei van ieder kind.’

Dit doen we vanuit drie kernwaarden: aandacht, nieuwsgierig en samen. En wel in die volgorde.

Aandacht We luisteren en kijken naar onze leerlingen én naar elkaar. Dat heet aandacht. Échte aandacht. Dat zorgt ervoor dat je groeit en je ontwikkelt. Hier voel je je thuis. Een goede basis geeft vertrouwen en maakt je zelfverzekerd. Je bent welkom bij Leerrijk!

Nieuwsgierig We verkennen en onderzoeken. Wanneer we een kans zien, pakken we die ook. Er zijn mogelijkheden genoeg. Daar krijgen we energie van. Ben je ook nieuwsgierig? We stimuleren jou om initiatief te nemen. Je krijgt volop kansen bij Leerrijk!

Samen We willen elke dag leren. Zelfstandig en het liefst met elkaar. Samen geeft plezier, inspireert en zo komen we verder. Onze verbondenheid maakt ons sterk. Dus leren we van en met elkaar. Zo maken we het verschil. Je doet het samen bij Leerrijk!